avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul cost de productie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul cost de productie

Buna ziua, vreau sa calculez un cost de productie efectiv la sfarsitul perioadei de gestiune. La obtinerea produselor finite folosesc un cost prestabilit.

Daca:
costul de productie cuprinde: materiale directe+indirecte , salarii directe/indirecte, alte cheltuieli directe/indirecte, si:
costul non-productie: cheltuieli administrative+chetuieli cu vanzarea si distributia,

Unde cuprind mai exact cheltuiala de pe 624 aferenta transportului produselor finite catre client? Ce este mai semnificativ, costul de productie la care fac referire mai sus, sau costul complet care le inglobeaza pe ambele?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cheltuieli directe si indirecte LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Care sunt cheltuielile directe si care sunt indirecte care se iau in calcul la intoclirea unei calculatii de pret? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzarea unui produs cu valoare de intrare 0 dianacrisan dianacrisan Buna ziua, Am urmatoarea problema daca se poate sa ma ajutati. am primit marfa de la un furnizor extern cu valoare 0, iar eu vreau sa o vand unui client cu ... (vezi toată discuția)
Lamuriri monografie restaurant STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Am urmatoarea situatie: un restaurant vinde mancare s-au facut urm inregistrari: 345 = 711 4193 371 = 345 4193 607 = 371 4193 Am gasit aceste ... (vezi toată discuția)