avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transmiterea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transmiterea datelor cu caracter personal

Buna ziua! Am un abonament la o telefonie mobila pe care vreau sa il reziliez cu 6 luni inainte. I-am notificat si am incetat plata, astfel ca mi-au transmis toate datele cu caracter personal catre o societate de recuperari creante (Coface). Este normal? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Neplata facturi abonament orange ionel_craciun ionel_craciun Buna Ziua. In 2014 mi-am facut un abonament la orange in valoare de 25 de euro, perioada abonamentului fiinde pana in 2016 la finalul anului. De cateva luni ... (vezi toată discuția)
reziliere contract telefonie mobila Liviu Ungureanu Liviu Ungureanu Daca vreau sa reziliez un contract de telefonie mobila inainte de termenul de expirare a acestuia , restul lunilor de abonament pana la expirarea contractului ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament orange mardare555 mardare555 Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca ... (vezi toată discuția)