avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract telefonie mobila

Daca vreau sa reziliez un contract de telefonie mobila inainte de termenul de expirare a acestuia , restul lunilor de abonament pana la expirarea contractului trebuie platite?
Cel mai recent răspuns: Liviu Ungureanu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:57, 5 Mai 2016
Se plateste o taxa de reziliere conform contractului pe care l-ati semnat.
Daca nu aveti datorii la companie si nu ati beneficiat de telefon mobil, sau alta aparatura, puteti transmite o notificare prin care le comunicati faptul ca doriti incetarea colaborarii. Este destul de greu, dar dupa cum probabil cunoasteti nu mai pot solicita plata acelor despagubiri.
Nu de asta este vorba .Taxa de reziliere este una si costul abonamentului pe lunile ramase este altceva
AM INTREBAT DACA ESTE OBLIGATORIU SA PLATESC CONTRAVALOAREA ABONAMENTULUI PE LUNILE RAMASE, NU TAXA DE REZILIERE .TAXA DE REZILIERE STIU CA NU TREBUIE SA O PLATESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie Discordless Discordless Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament ... (vezi toată discuția)
Reziliere contracte de telefonie mobila înainte de expirarea perioadei contractuale Olteanu Cristina-Florentina Olteanu Cristina-Florentina Bună ziua!Întrebarea mea se refera la aceste rezilieri ale contractelor de telefonie mobila înainte de expirarea perioadei contractuale. Este adevărat ca ... (vezi toată discuția)