avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie

Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament furnizat luna de luna).

Pot rezilia contractul fara a plati in avans lunile ramase pana la expirare? Se aplica aici clauza abuziva din legea nr. 193/2000?
Cel mai recent răspuns: toma.a , utilizator 17:35, 26 Martie 2012
Da, puteti solicita rezilierea contractului.
buna ziua,si eu am un abonament(telefonie+internet+tv),contractul este pana in 2013,de la 1 aprilie imi schimb domiciliul,actul de identitate este schimbat pe noua adresa,astazi am fost la furnizor sa reziliez contactul si mi s-a spus ca trebuie sa platesc 150euro ptr reziliere,mentionez ca nu am aparatura luata de la ei,sa inteleg ca acestia nu respecta legea si ar trebui sa-l rezilieze fara nici un cost?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune 45e clauza penala la incetarea contractului dar nu si daune in favoarea consumatorului danimed danimed Ma numesc Purice Daniela iar in data de 20.06 2008 am incheiat un contract de furnizari servicii internet cablu tv si telefonie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizor de internet AndreeaDenys AndreeaDenys Buna ziua, Am incheiat contractul cu respectivul furnizor in urma cu 7 luni avand oferta promotionala cu primele 6 luni din abonament gratuite. Abonamentul a ... (vezi toată discuția)
Cum te ajuta unii !.... membru membru Buna seara. Va rog sa-mi dati o idee intr-o chestiune legata de rezilierea contractelor de comunicatii. Sa incepem cu inceputul: In 2010 cand mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)