avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Se mai plateste taxa de mediu,sau de prima inmatriculare sau cum s-o mai numi?E posibil sa dispara incepand cu 1 ianuarie 2017?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 11 Noiembrie 2016
daca vreti sa o inmatriculati, in acest moment datorati timbru de mediu. Nu stim inca de cand se scoate si nici in ce exact se va transforma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto si marirea impozitului pe masini Cristina petronela Cristina petronela Am auzit la taxe si impozite ca se mareste impozitul ca sa se ajunga tot la suma apropiata de timbrul de mediu (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)