avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare gratuita casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare gratuita casa

Buna ziua!am o casa in Fagaras,jud Brasov,la rosu,careia i s a facut receptia!Intabularea ei ar putea intra pe programul gratuit de intabulare?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:08, 11 Noiembrie 2016
Pana in anul 2023, in cadrul unui program national, imobilele din toata tara vor fi inregistrate gratuit in Sistemul integrat de cadastru si carte funciara
Ordonanta de urgenta nr. 35/2016 privind modificarea si completarea Legii cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996,in vigoare de la 30.06.2016,prevede modificari si completari la legislatia existenta
Numai UAT local poate sa va precizeze daca a intrat in esalonul care a primit fondurile aferente programului gratuit de inregistrare gratuita in registrul national de cadastru si carte funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)
Cadastru si carte funciara ninasave ninasave Buna seara In urma succesiunii mama si un frate al dansei au ramas cu casa si o parcela de pamant in indiviziune . Unde se pot adresa pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)