Sall de curand am facut un accident nu am acordat prioritate de trecere unui nemernic, am vrut sa fac stanga unde era linie continua si a intrat in mine un auto in care se aflau vro 5 persoane dintre care o femeie a fost dusa la spital pentru 3 ore am inteles am fost prins la etilotest cu 0.05 in aerul expirat si am fost dus la analize nu stiu rezultatul.....ce vreau sa aflu de la voi daca ma puteti ajuta persoana care a stat la spital nu vrea sa imi semneze sau sa vina la politie si daca politia imi stie rezultatul de la medigina-legala (platit sangele )cum sa procedez ca vreau sa aflu daca raman definitiv fara permis sau nu,este prima daca can fac accident in 7 ani de permis cat b
Buna seara din nou ma mai confrunt cu o inca nelamurire in acest caz.Am fost si am platit analiza la sange pentru alcol si cei de la medicina legala mi-a zia sa ma duc cu chitanta la politie .intrebarea mea este politaiul care imi face acel dosar imi stie mie rezultatul de la medicina legala (cat a iesit in sange alcolul) sau nu?
Buna ziua,vin tot eu cu o intrebare despre victima accidentului meu .Am fost la politie pentru a vorbi cum mai este starea dosarului meu si am vorbit cu el despre (victima).Politia imi zice sa nu stau de vorba cu ea sau sa-i fac promisiuni sa-i zic ca-i dau bani sau altceva .Problema mea este ca nici nu stiu daca politaiul asta imi vrea raul sau binele sau stie el ceva ca nu are cum sa imi zica victima sa-i dau bani pentru ca nu ar avea pe ce daca a stat doar 3 ore la spital victima ,pe dealtaparte tot el imi zice sa vorbesc cu ea sa vina la politie sa semneze pe dosarul ala.Cum ar fii mai bine so dau cu persoana asta ca nu stiu deloc cum ar fii mai bine pentru mine sau sa nu ma mai agit atata, sa astept ,sau ar fii mai bine sa ma duc dupa ea si sa-i zic ca dau bani numai sa vina la politie si sa semneze ce vrea sau sa ma dea in judecata ? Va rog ajutatima ca nu stiu cum să o dau cu ea