avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,inlegatura cu dosarul de indemnizatie...as vrea sa stiu daca rezultatul anchetei sociale trebuie depus odata cu dosarul pt indemnizatie sau ancheta are loc dupa depunerea dosarului?si2mie mi-au luat dosarul si mi-au spus ca o sa urmeze o ancheta sociala,este corect?
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 11:35, 12 Noiembrie 2016
Logic, ancheta socială are loc după depunerea dosarului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cutepov cutepov Buna ziua.Am citit pe anumite site-uri ca la dosarul de ICC este necesar si rezultatul anchetei sociale,am si eu ceva nelamuriri1Mie mi-au acceptat dosarul si ... (vezi toată discuția)
Rezultatul anchetei sociale vreaucopilul vreaucopilul as dori sa stiu daca pot afla rezultatul anchetei sociale facuta la adresa sotiei mele,acolo unde locuieste si fetitza mea,noi fiind in proces de divort,avem a ... (vezi toată discuția)
Ancheta socială stabilire domiciliu minor A C A B A C A B Bună ziua! Am nevoie de o informație, atunci când se solicita o ancheta socială Pt minor, in vederea stabilirii domiciliului acestuia, in cât timp de la ... (vezi toată discuția)