avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua.Am citit pe anumite site-uri ca la dosarul de ICC este necesar si rezultatul anchetei sociale,am si eu ceva nelamuriri1Mie mi-au acceptat dosarul si fara rezultatul anchetei sociale(mentionez ca copilul e pe numele meu si indemnizatia e facuta tot pe numele meu) nu suntem casatoriti2ancheta sociala trebuie solicitata de catre mine?3Exista posiblitatea sa fie respins dosarul din cauza ca domni de la asistenta sociala nu isi fac meseria si nu efectueaza ancheta?Am o luna de cand am depus dosarul si nu au fost cei de la social
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 21 Noiembrie 2016
Și eu as dori un răspuns la această întrebare...sunt în același caz și nu știam că trebuie să vină acasă...și mai am o întrebare...de unde ști că ți-au acceptat dosarul?
Ancheta sociala este dispusa din oficiu si nu la cererea persoanelor care doresc sa intre in CCC.

Incercati sa luati legatura cu AJPIS si vedeti ce va spun despre dosarele dvs.
Spuneam ca l-au preluat cei de primarie ca sa-l trimita mai departe....inca nu am primit decizia
AJPIS este cea care aproba dosarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie crestere copil alina_19817 alina_19817 buna ziua, am un copil nascut in afara casatoriei. tatal l-a recunoscut dar dupa nici o luna ne-a parasit. acum sunt in concediu medical, dar in curand va ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - drepturile tatalui razvan_radu razvan_radu Buna ziua! Am intampinat urmatorul caz: un salariat a venit sa ceara suspendarea contractului de munca pt concediu crestere copil pentru 1 luna conform OUG ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala intr-un proces de divort fara copii Elena_76 Elena_76 Buna seara! Am urmatoarea situatie: am un amic care este in proces de divort, ea nefiind deacord cu divortul. Avocata ei a solicitat efectuarea unei anchete ... (vezi toată discuția)