avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor pentru doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor pentru doctorat

Lucrez la CN "CFR" SA in functia de economist la un serviciu tehnico-economic si incepand cu anul 2010 am obtinut titlul de doctor in stiinte economice, domeniul finante.
Doresc sa va intreb daca pot beneficia de sporul de 15℅ in conditiile in care contractul colectiv de munca pentru 2015-2017 nu prevede acordarea acestui spor.
Pun aceasta intrebare in urma articolului publicat de dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Plata spor doctorat Dana20062010 Dana20062010 Buna ziua! Va rog, daca puteti sa-mi oferiti informatii legate de remunerarea in cazul detinerii titlului de doctor Precizez urmatoarele Sunt cadru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind doctoratul prof. prof. Buna ziua! Sunt profesor itinerant de sprijin, in invatamtul special, titular, cu doctoratul in domeniul sociologie, la Universitatea din Bucuresti, ... (vezi toată discuția)