avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat fiscal

buna ziua
ma ajuta si pe mine cineva?
am suspendat activitatea unei firme pe trei ani . contabila vine si imi spune ca trebuie sa scot un certificat fiscal eu stiu ca mai sunt niste datorii catre stat (1000lei)pentru ce se scoate acest certificat.
poti sa-l scoti daca mai ai de dat bani la stat sau ma trezesc si cu vreo amenda de la administratie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:53, 30 August 2009
Certificatul fiscal este eliberat la cerere de Administratia Finantelor Publice si certifica ce datorii aveti in momentul cererii si este valabil 30 zile. Se poate cere daca participi la o licitatie sau daca vrei sa demostrezi unui partener ce datorii ai sau ca nu ai datorii la stat sau pur si simplu sa vezi care e situatia firmei, etc.

La suspendarea activitatii nu este obligatorie "scoaterea" unui certificat fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare microintreprindere...modalitati sine qua non aprov aprov Am o firma (microintreprindere) fara arierate care nu mai functioneaza din 2007. La acea vreme am disponibilizat personalul si mi-am platit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Lichidare firma steve1981 steve1981 Am o firma infiintata in 2004. A functionat un an, pana in 2005. Nu am platit nimic la Trezorerie timp de un an, mi-au venit somatii, multe...Nu am depus ... (vezi toată discuția)