avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Administrator firma pensionat grad 2
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Administrator firma pensionat grad 2

Bună seara !
Vreau sa deschid o asociație familiala, in cazul meu familia însemnând doar eu cu mama mea, dansa este pensionata pe caz de boala cu gradul 2. Pot face asociație familiala în acest caz ?!

Alte discuții în legătură

Pensionat grad 2, înființare af AlexandruEmilianIonut AlexandruEmilianIonut Bună seara! Vreau sa înființez o asociație familiala în cazul meu familia însemnând doar eu cu mama mea pensionata pe caz de boala cu gradul 2. Pot ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de invaliditate? den112 den112 buna ziua am si eu o intrebare la domni avocati dupe acest site daca se poate 1. sunt persona cu handicap gradul 1 grav diacnostic parapareza spastica si ... (vezi toată discuția)
Intrebare daniella28 daniella28 Buna ziua,daca am o depresie severa si tendinte de suicid ca am multe probleme care m-au doborat,am mai avut o depresie acum 10 ani puternica ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)