avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor in strainatate

Daca in urma divortului, a fost stabilit domiciliul minorului in varsta de 5 ani la mama, custodie comuna cu program de vizitare in urma intelegerii partilor in fata judecatorului, acum mama cere stabilirea domiciliului minorei in strainatate dupa ce eu am dat-o in judecata(sa stabilesc domiciliul la mine) ca a plecat din tara,
este posibil ca instanta sa stabileasca domiciliul minorei in strainatate ?
Cunoasteti asemenea cazuri ? si daca da!!! in urma a ce ?? a hotarat instanta stabilirea domiciliului in strainatate a minorului .
V a multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:31, 14 Noiembrie 2016
Daca mama are domiciliul in strainatate, atunci exista si posibilitatea stabilirii domiciliului minorului in strainatate, la mama.
Instanta poate sa stabileasca orice in cazul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor, custodie comuna, stabilire domiciliu in strainatate ciorba ciorba In urma divortului, instanta a stabilit custodie comuna asupra minorului, cu domiciliul la mama, in sectorul 3.Mama a plecat anul trecut si anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama plecata in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am hotarare pentru program de vizita, custodie comuna, am dat in judecata mama pentru ca a plecat in strainatate si a lasat minorul la mine fara ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita vasy_cyolo vasy_cyolo Ce drepturi de vizita am daca dupa hotarirea definitiva de divort minora a fost incredintata fostei sotii care in acte locuieste in Com Poienarii de Muscel, ... (vezi toată discuția)