avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat internațional
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat internațional

Va rog sa mi spune ti in cazul in care ai o condamnare definitiva de 4 ani cu executare pentru înșelăciune in cat timp te da in urmărire generală si internațională si care cam care sunt șansele sa te prindă?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:22, 15 Noiembrie 2016
Odata cu emiterea mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea se emite si ordinul prin care se interzice condamnatului sa paraseasca tara si se trece la punerea in executare de catre politie, iar apoi daca condamnatul nu este gasit se iau masuri pentru darea in urmarire, precum si pentru darea in consemn la punctele de trecere a frontierei.
Sansele sa fie gasit condamnatul, sunt destul de mari in ziua de astazi, adica nu prea are unde sa se piteasca, mai devreme sau mai tarziu va executa pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta: executarea pedepsei cu inchisoarea 9 luni sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As dori sa stiu umatoarele: la o condamnare de 1 an si 4 luni ( prima instanta) pentru vatamare corporala din culpa, s-a ajuns la 9 luni cu ... (vezi toată discuția)
Mandat de executare termen bianca12 bianca12 As vrea sa stiu in cate zile(maxim) de la pronuntarea unei decizii definitive se pune in aplicare mandatul de executare a unei pedepse cu inchisoare. (vezi toată discuția)
Fuga inaintea inchisorii picika picika ce se intampla daca primesc inchisoare cu executare iar eu \"dispar\" ,fug inaintea inchisorii? (vezi toată discuția)