avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... aflarea istoricului proceselor unei entitati comerciale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

aflarea istoricului proceselor unei entitati comerciale

Buna ziua,

Exista vreo cale sa aflu câte/dacă o anumita entitate comerciala are/a avut procese pe rol sau solutionate (si pe ce speță)???

Adica la judecatorie daca ma duc pot sa cer acest lucru? un fel de istoric al tuturor proceselor pt. firma X?
Sau exista online ceva?

Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 11:57, 13 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Intrati pe site-ul www.portal.just.ro (portalul instantelor de judecata) si in coltul din dreapta sus veti gasi un dreptunghi unde veti putea scrie numele respectivei societati comerciale, iar, in situatia in care exista dosare finalizate sau pe rolul instantelor judecatoresti, in care aceasta firma are vreo calitate (parat/reclamant) va vor aparea toate aceste dosare.
Daca le veti deschide veti putea identifica toate detaliile relevante, respectiv ce calitate are societatea in respectivul litigiu, obiectul procesului, termene de judecata, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa gabrielatufa84 gabrielatufa84 Buna ziua. Eu sunt in italia de mai multi ani si sunt despartita de sotul meu. Daca el intre timp da divort in lipsa mea eu cum pot sa stiu considerand ca ... (vezi toată discuția)
situatie dosar aflat pe rol aka.fg aka.fg BUNA SEARA , CUM AFLAM SITUATIA UNUI DOSAR AFLAT PE ROL, PRIN NET?? CU MULTUMIRI TUTUROR. (vezi toată discuția)
Buna ziua. se poate transmite calitatea procesuala activa ca ... Maryana@ Maryana@ Buna ziua. Se poate transmite calitatea procesuala activa ca urmare a vanzarii fondului de comert? In 2015 primaria a incheiat contract cu o societate ... (vezi toată discuția)