avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in lipsa

Buna ziua. Eu sunt in italia de mai multi ani si sunt despartita de sotul meu. Daca el intre timp da divort in lipsa mea eu cum pot sa stiu considerand ca ultimul domiciliu era in judet la el. Si ma ingrijoreaza cel mai mult ca asi putea pierdere numele de familie in urma divortului.Pentru mine locuid in italia ar fi o problema cu actele. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:06, 31 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
În partea din dreapta sus a primei pagini a siteului, deasupra textului exemple de căutare, introduceți numele dumneavoastră și dați ENTER. Veți găsi astfel orice dosar în care ați fost parte dvs sau alte persoane cu acelați nume. Între ele poate fi ți un dosar de divorț. În mod normal ar trebui să fie le judecătoria ultimului domiciliu comun, avut în țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori ioana90 ioana90 Buna, eu sunt casatorita in Romania si de 2 ani traiesc in Italia, fiind despartita de sotul meu. Avem o fetita de 4 ani impreuna caruia am trimis mereu bani ... (vezi toată discuția)
Taxa auto kip_as kip_as Cum pot afla de pe net daca se poate pe ce data am urmatorul termen la proces , avand in vedere ca nu am nici un nr de dosar , pot afla de pe net cumva ... (vezi toată discuția)
Divort - verificare dosar Elena_Scutari Elena_Scutari Spunetimi va rog cum pot sa aflu daca sotul a divortat de mine,eu cu el nu vorbesc da mia scris pe net ca ia venit o licitatie si scrie ca suntem divortati.Eu ... (vezi toată discuția)