avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba interogatoriului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba interogatoriului

Ce se poate intimpla daca partea care a solicitat proba cu interogatoriu pentru o persoana juridica,constatind ca unele raspunsuri sunt mincinoase, refuza sa-l semneze?
Cel mai recent răspuns: radinschipaul , utilizator 21:22, 13 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Interogatoriul se semneaza de parte la depunere ulterior fiind trans,osa la persoana juridica.
Chiar daca unele raspunsuri sunt nesincere interogatoriul se semneaza intrucat prin asta nu inseamna ca ai acceptat minciunile.
Semnarea interogatoriului de partea care adresează întrebările înseamnă că își însușește întrebările.
Pentru însușirea răspunsurilor se semnează de partea interogata.
Raspunsurile la interogatoriu atunci cand nu sunt sincere si nu corespund adevarului, nu sunt sanctionate neexistand o sanctiune in cod pt nesinceritate (alta este situatia martorului).

Puteti solicita instantei motivat sa nu aiba in vedere raspunsul la anumite intrebari sau sa atrageti atentia asupra lor prin coroborare cu alte probe care combat afirmatiile de la acele intrebari.
Pentru a fi inteles trebuie sa detaliez putin:practic interogatoriul era adresat unei persoane fizice.Aceasta insa la termenul prevazut a absentat fara un motiv.Dar pentru ca aceiasi persoana avea si calitatea de administrator al unei persoane juridice,deasemenea pirita in dosar,ce a facut judecatorul? Mi-a cerut foaia cu intrebarile si mi-a spus :lasa ca or sa raspunda in scris.Si acum eu nu stiu ce sa invoc pentru a anula acel interogatoriu,intrucit fara voia mea s-a eliminat elementul surpriza din proba interogatoriului pentru persoana fizica, asa cum am solicitat eu de fapt. In aceste conditii eu doresc sa renunt la interogatoriu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecator cu atitudine partinitoare radinschipaul radinschipaul Ex.:cauza cu 2piriti:piritul nr.1-persoana fizica,piritul nr.2-persoana juridica avind ca administrator si asociat unic piritul nr.1.Inca din actiunea ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu piritului FRD FRD In cazul in care reclamantul solicita proba cu interogatoriu insa pirtul cere si el aceasta proba ,instanta cui va lua prima data interogatoriul? Care este ... (vezi toată discuția)