avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar dacă plătesc impozit doar eu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar dacă plătesc impozit doar eu

Bună seara.
Am auzit astăzi o afirmație care m-a pus pe ganduri. Cum ca daca cineva plătește impozit pe un teren, după un anumit număr de ani, poate deveni proprietar al acelui teren. Este adevărat acest lucru și dacă da, după cati ani se întâmplă acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:36, 13 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Cred ca va referiti la uzucapiune.
Sunt 3 tipuri de uzucapiune actualmente in functie de codul civil aplicabil.
Fiti mai explicit si va putem raspunde mai clar sau contactati un avocat din zona care va poate ajuta mai bine dupa stabilirea situatiei de fapt in care va aflati dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in posesia unui teren Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Din primarie am primit informatia prin care daca am doi martori care sa declare ca sunt martori la faptul ca timp de 19 ani am utilizat un teren, ... (vezi toată discuția)
Impozit >proprietar ??? mihais1981 mihais1981 Stiti cumva daca exista vreo lege conform careia daca platesc impozit pe terenul altuia timp de o anumita perioada de timp si pot dovedi ca am platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - se poate? baciucristian baciucristian Buna ziua. Poate ma ajutati va rog cu urmatoarea problema. O matusa locuieste din anul 1975 intr-o casa nationalizata. In anul 1999 a cumparat casa in baza ... (vezi toată discuția)