avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru teren extravilan

buna ziua, tatal meu are un teren extravilan in judetul Prahova. Problema noastra este ca atunci cand am vrut sa facem cadastrul ni s-a cerut un plan digital din partea primariei. Aceasta neavand fonduri nu ne poate oferi acest plan mai ales ca terenul se afla intre doua comune si fiecare arunca responsabilitatea la celalalt. Imi puteti spune daca ii putem obliga intr-un fel, pana la urma este de datoria primariei si trebuie sa ne puna la dispozitie acest act. Va rog, astept un sfat din partea dvs, pentru ca noi vrem sa vindem terenul si nu putem astepta la nesfarsit.

multumesc

Alte discuții în legătură

Teren incadrat in acte ca intravilan, in realitate insa... pricopes pricopes Buna ziua, As dori un sfat din partea dvs. cu privire la o problema legata de cadastru. Anul trecut, prin iunie, am cumparat 1300 m2 de pamant intr-o ... (vezi toată discuția)
Diferenta delimiatere intravilan/extravilan Vlad Jipa Vlad Jipa Buna seara, tocmai ce am avut o discutie cu responsabilul proiectului de casa care mi-a comunicat ca a fost respins dosarul pentru certificat de ... (vezi toată discuția)
Teren pierdut la trecerea din intravilan in extravilan GIORGIANB GIORGIANB Am un teren de 870 mp extravilan care a trecut in intravilan la cererea unor vecini si a fostului proprietar ( nu mai era proprietar din 2007 iar cererea de ... (vezi toată discuția)