avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEREN PIERDUT LA TRECEREA DIN INTRAVILAN IN EXTRAVILAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEREN PIERDUT LA TRECEREA DIN INTRAVILAN IN EXTRAVILAN

Am un teren de 870 mp extravilan care a trecut in intravilan la cererea unor vecini si a fostului proprietar ( nu mai era proprietar din 2007 iar cererea de intravilan a fost depusain 2009) in intravilan. Am aflat ca eu fiind prima parcela , am pierdut 100mp, iar ceilalti vecini nu au pierdut nimic.Eu nu am semnat nimic prin care sa fiu de acord ca renunt la teren. Ce pot sa fac sa nu pierd terenul ( chiar daca ramane in extravilan )Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GIORGIANB , utilizator 09:33, 18 Mai 2010
Ar fi bine daca puteti sa ne oferiti mai multe detalii: cine a dispus extinderea intravilanului, de ce anume pierdeti terenul?
Extinderea a fost facuta pe o suprafata mai mare de alti proprietari. Hotararea de trecere din extravilan in intravilan este pe numele unui domn care are teren pe parcela mare pe care a fost facuta trecerea in intravilan si pe numele fostului proprietar.
eu nu inteleg cum ati pierdut 100 metri..
e vorba despre un drum care urmeaza ...sa fie facut sau cum...
si cum hotararrea consiliului local...este pe numele unui domn
Da, am pierdut 100 mp pt drum. Sunt 10 loturi , eu sunt primul lot, si dupa planul de la primarie lotul 1 si lotul 10 ( din celalalt capat ), am pierdut teren. Planul de PUZ a fost intocmit de firma particulara a inginerului urbanist de la primarie, iar acum nu vrea sa-mi dea nici un plan, nici o schita. Pe avizul de la primarie este scris numele unui proprietar al unei paecele invecinate si numele fostului proprietar. Inginerul de la primarie a vb cu proprietarul lotului 10 , au mers impreuna la notariat, si a pus-o sa semneze actul prin care este de acord sa cedeze terenul primariei, actul de dezmembrare, si si-a refacut cadastrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)