avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema

Eu la ora actuala sunt insarcinata in 6 saptamani,urmand sa nasc pe data de 2 iulie ( cu aproximatie)

La data de 31.12.2015 mi s-a incheiat contractul de munca si de atunci nu am mai fost angajata.

Conform legii in vigoare de acordare CIC,o mama poate beneficia de aceasta indemnizatie daca are 12 luni lucrate in ultimii 2 ani inainte sa se nasca copilul.

Avand in vedere cele de mai sus eu sunt acoperita pentru doar aprox 5 luni.Ce variante am pentru inca 7 luni astfel incat sa pot beneficia de CIC?Exista varianta sa-mi pot platii singura ''darile''?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului dana2109 dana2109 Buna ziua. As dori sa stiu daca in conditiile in care sunt angajata cu CM de 2 ani si ceva, iar in ultimele 6-8 luni mi s-a redus durata de lucru de la 8 la 6 ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului raisa07 raisa07 Buna ziua, am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati. In februarie 2011 am fost disponibilizata, postul meu sa desfintat. La 2 saptam dupa ce am ... (vezi toată discuția)