avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar respins
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar respins

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti unde pot face o plangere impotriva angajatorului de stat (mediul spitalicesc)intrucat mi s-a respins dosarul de examen pe baza de lipsa diploma bac,dar in anunt e specificat studii de specialitate sau diploma de studii medii,NICIDECUM DE BAC."mentionez ca am depus adeverinta cum ca m absolvit liceul deoarece diploma pt anul 2015-2016 nu s-a eliberat ink.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii diplomelor de absolvire clasa a xii-a si a diplomei de bacalaureat. dsm.daniel dsm.daniel Buna ziua! Am fost astazi la unitatea de invatamant absolvita si mi s-a spus ca nu-mi vor da diploma de absolvire a liceului si a celei de bacalaureat pe ... (vezi toată discuția)