avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plata expertiza judiciara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plata expertiza judiciara

Buna ziua,
In urma unui accident rutier soldat cu moartea victimei, expertiza judiciara care trebuia platita de catre autorul accidentului a fost platita de sotul victimei, deoarece inculpatul a refuzat. Prin sentinta definitiva inculpatul este obligat la plata sumei pentru expertiza, dar nu este stipulat in cat timp trebuie platita. Imi puteti spune ce termen de prescriptie exista pentru plata acestor bani in conditiile in care a fost condamnat la 4 ani cu suspendare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ina1967 , utilizator 14:28, 14 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata expertiza judiciara ina1967 ina1967 Buna ziua, In urma unui accident rutier soldat cu moartea victimei, expertiza judiciara care trebuia platita de catre autorul accidentului a fost platita de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ctln_tns ctln_tns In urma unui accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane si moartea celeilelte persoane instanta a hotarat ca inculpatul sa plateasca ... (vezi toată discuția)
6 ani!!!dosar penal,ucidere din culpa siminuk siminuk buna ziua,acum 6 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier si a murit(tatl meu era pieton si a fost lovit de un tir).Dupa ani de procese s-a dat o ... (vezi toată discuția)