avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CNP in facturi pentru comenzi online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CNP in facturi pentru comenzi online

Buna ziua,
Detin un magazin online si contabila mi-a spus ca pentru facturi trebuie sa le cer clientilor CNP-ul sau daca sunt mai reticenti (pt ca sunt) macar seria si nr de CI. Cum este corect? Sau mai bine spus ce spune legea? Am tot cautat pe internet si nu m-am lamurit.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Numai bine,

Alte discuții în legătură

Cnp solicitat de o firma, pe internet andrei_OR andrei_OR Salut ! Doresc sa ma inscriu la o firma prin intermediu internetului si imi cere CNP . Vreau sa stiu daca este in regula sa scriu CNP -ul personal sau pot ... (vezi toată discuția)
Stergere date personale din baza de date a unui magazin online Cromm Cromm Acum 3 zile am comandat o componenta de pc de la un magazin online. La telefon mi s-a cerut CNP sau serie si numar CI/BI; nu e prima oara cand refuz sa dau CNP ... (vezi toată discuția)
Inscrierea cnp-ului in factura catre persoana fizica ramona231 ramona231 Lucrez intr-un program de contabilitate care nu imi permite sa facturez catre persoane fizice fara sa introduc CNP-ul acestora. Pot sa trec un CNP oarecare, ... (vezi toată discuția)