avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Salvarea raspunsurilor de pe Forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Salvarea raspunsurilor de pe Forum

Buna seara.
V-as ruga sa ma lamuriti cum pot salva toate intrebarile mele, pecum si raspunsurile de pe Forum. Pana acum, daca faeceam clic pe profilul meu imi apareau intrebarile si raspunsurile, dar se vede ca numai 5 intrebari si raspunsuri imi apar. Ca sa le am pe toate ar trebui sa le salvez in My documents ?.Multumesc pt. raspuns.=D>
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:54, 30 August 2009
Vedeti ca sub avatarul dvs este un "butonas" : detalii istoric aplauze
acolo veti vedea si restul mesajelor dvs.
Nu, daca sunt multe mesaje nu le vedeti nici acolo.
Va duceti in stanga sus, pe nickname-ul dvs. si gasiti "trimite mesaj privat" si "Pilu a mai scris". Aici gasiti toate mesajele si puteti accesa si topic-urile.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Lista probleme in site dupa modificarile din 26 aprile 2010 pianistul pianistul Buna ziua, Dupa cum stiti pe data de 26 Aprilie 2010 forumul Avocatnet.ro a suferit schimbari majore pe partea de backend (parte din spate a forumului, de ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)