avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare

Buna ziua! Dupa ce se termina un proces, hotararea care v-a ajunge la mine trebuie sa fie in format original sau sa fie o copie ? Ce trebuie mai exact sa mi se dea? Si trebuie neaparat legalizata?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 20:12, 14 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Original sau copie trebuie sa primesc?
Nimeni nu primeşte originalul, acela se păstrează la arhiva judecătoriei sau a tribunalului.Dvs. veţi primi o copie cu semnătura grefierului şi cu o ştampilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere refuzatã de autoritaþi! conþinut ºtampilã "definitiva ºi irevocabilã" text incomplet edyon edyon Am o sentinta de divort definitiva si irevocabila,pe care am dat-o spre traducere in limba germana.Iar aceasta traducere nu imi este acceptata in Germania,pe ... (vezi toată discuția)
Cum stiu daca hotararea judecatoreasca este autentica? danutzu00120 danutzu00120 In urma unui proces am primit o hotarare judecatoreasca nu are nici o stampila si nici o semnatura. Are trecut la sfarsit numai numele presedintelui si ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)