Buna seara,
Intrucat de foarte multe ori mi-ati fost de mare ajutor va cer sprijinul in urmatoarea speta:
Sunt sef serv intr-o unitate de stat si am in subordine un salariat care ma lovit la locul de munca(act medico legal) intrucat eu ii ceream sa-si duca la indeplinire sarcinile de serviciu si nu am inteles ca trebuie sa faca doar ce vrea.
Am dat in judecata salariatul si am castigat si la prima instanta si la a doaua de apel a piratei. INSTANTELE MI-AU DAT DREPTATE CA MI S-AU ADUS ATINGERE DREPTURILOR MELE MORALE SI PSIHICE SI A OBLIGAT PIRATA SA-SI CEARA SCUZE IN FATA COLECTIVULUI.
Insa aceasta isi mentine un comportament neadecvat in continuare jicnindu-ma si amenintandu-ma chiar si in momentul cand trebuia sa-si execute cerintele instantei de a-si cere scuze fata de mine.Martorii fiind cei din serviciu precum si cel care a scris procesul verbal de constatare de ducere la indeplinire a Hataririi Judecatoresti.
CARE ESTE CALEA LEGALA DE A MA ADRESA SUPERIORILOR MEI DE A O MUTA DIN SUBORDINEA MEA INTRUCAT TIMP DE ZECE ANI LE-AM TOT ADUS LA CUNOSTINTA CELE INTAMPLATE . PRECUM SI FAPTUL CA 2 INSTANTE MI-AU DAT DREPTATE CONSIDERAND CA MI-AU FOST ADUSE ATINGERI CU PRIVIRE LA INTEGRITATEA MEA MORALA SI PSIHICA.
IAR EI SE FAC CA NU VAD ACEST LUCRU CERANDU-MI SA O TOT IGNOR NELUAND IN SEAMA CA SE MENTINE ACEASTA STARE DE TENSIUNE IN CADRUL SERVICIULUI .
Custodie unica
bianca2018
Sunt in proces de divort. am doi copii cu el, fata are 5ani si 5luni si baiatul 6 luni. vreau sa stiu cum pot obti ne custodie unica . el a plecat de 10 luni ... (vezi toată discuția)