avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda circulatie

am primit o amenda de circulatie prin posta care nu am putut sa o platesc in 48 de ore la primarie pe motiv ca mai am amenzi restante si imi ia din alea vechi si asta atunci trebuie platita toata nu doar jumatate, am platit jumate suma online in contul primariei in termen de 48, dar dupa un timp am vazut ca a scazut tot din amenzile vechi, prin urmare cred ca o sa intre si asta la bugetul local toata e legal asa ceva? ce pot face
Cel mai recent răspuns: mihaigal , utilizator 09:47, 15 Noiembrie 2016
Singura solutie este sa achitati integral debitul si sa nu mai realizati fapte pentru care sa vi se incheie PV contraventie
intrebam daca e legal sa nu pot in 48 ore platii o amenda, nu solutia dvs. , tin sa amintesc ca sunt sofer de meserie si inevitabilul se produce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa in portal Roraican Roraican Inca nu am platit amenda (50%) pentru ca m-am incadrat in cele 48 ore cand am facut plangerea. Daca respingerea plangerii s-a facut, deocamdata, doar pe ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Anulare proces-verbal 28lacra 28lacra Buna ziua, Am primit o amenda contraventionala, pe care doresc sa o contest. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sa o achit in termenul de 15 zile, chiar ... (vezi toată discuția)