avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Soția are blocat cardul în care primește alocația ...
Discuție deschisă în Executare silită

Soția are blocat cardul în care primește alocația copilului..iar banii trebuie să-i ridice direct de la ghișeu.Este legal?

Bună ziua.Sotiei mele i sa pus proprie pe salariul,fiind executată silit și ia blocat cardul unde se vira salariul plus cardul unde se virează alocația copilului.Alocatia fiind ridicată acum de la ghișeu bănci.Intrebarea mea este pentru dumneavoastră , dacă este legal să se procedeze așa,mai ales că banca percepe și un comision de retragere de 3 Ron?.Este vorba de ALPHA BANK...Pe soția mea o cheamă Balan Maria.Am vorbit și cu domnul Executor,iar dumnealui a spus că nu este treaba lui ci a bancii.Nu mai înțelegem nimic.... soția a vorbit cu seful ei și banii care sunt puși proprie îi virează dumnealui.Ce putem face ca să nu se mai oprească acel comision de retragere a alocației.Va mulțumesc.Balan Manix .

Incercati sa ajungeti la un acord cu executorul judecatoresc si sa platiti direct catre el sumele poprite iar acesta sa transmita adresele de ridicare a popririi.
Comisionul bancar nu cred ca poate fi evitat avand in vedere ca aici discutam despre relatia dvs cu banca unde, cel mai probabil, ati semnat un contract la momentul deschiderii contului care prevede aceste comisioane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)