Bună ziua.Sotiei mele i sa pus proprie pe salariul,fiind executată silit și ia blocat cardul unde se vira salariul plus cardul unde se virează alocația copilului.Alocatia fiind ridicată acum de la ghișeu bănci.Intrebarea mea este pentru dumneavoastră , dacă este legal să se procedeze așa,mai ales că banca percepe și un comision de retragere de 3 Ron?.Este vorba de ALPHA BANK...Pe soția mea o cheamă Balan Maria.Am vorbit și cu domnul Executor,iar dumnealui a spus că nu este treaba lui ci a bancii.Nu mai înțelegem nimic.... soția a vorbit cu seful ei și banii care sunt puși proprie îi virează dumnealui.Ce putem face ca să nu se mai oprească acel comision de retragere a alocației.Va mulțumesc.Balan Manix .
Incercati sa ajungeti la un acord cu executorul judecatoresc si sa platiti direct catre el sumele poprite iar acesta sa transmita adresele de ridicare a popririi.
Comisionul bancar nu cred ca poate fi evitat avand in vedere ca aici discutam despre relatia dvs cu banca unde, cel mai probabil, ati semnat un contract la momentul deschiderii contului care prevede aceste comisioane.