avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme la bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme la bloc

Buna ziua,problema este urmatoarea ,locuiesc intr-o garsoniera,iar de 2 luni ,sa spart teava de apa rece ,cea comuna ,mi-a udat peretele atat in baie ,cat si pe hol ,am mucegai,vecinul de jos spune ca si el are peretele ud mai mult decat atat si-a spart singur peretele,si acum ma terorizeaza sa repar eu problema,am anuntat administratorul,accesta spune la fel sa repar eu,in conditiile in cre este teava comuna de apa rece a blocului,am propus administratorului deoarece blocul este vechi,sa schimbe toata teava ,si sa impartim cheltuielile,m-am gandit ca degeaba imi distrug acum baia ,iar peste jumatate de an se sparge in alt loc teava fiind foarte veche ,blocul este construit in 1954,dar administratorul nu vrea sa inteleaga,iar eu ma cert cu vecinul si amandoi stam cu pereti umezi in casa,ce pot face in acceste conditi,un sfat va rog .va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:35, 15 Noiembrie 2016
Discutati problema cu presedintele asociatiei si nu cu administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Apa infiltrata apartament RoxanaCio RoxanaCio Buna ziua! Stam la etajul 1 intr-un apartament, iar etajul 2 este un etaj retras, adica vecinii de sus au terasa mare. Au fost cateva zile mai ploioase si ... (vezi toată discuția)