avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Societate in insolventa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Societate in insolventa

Avem urmatoarea speta:
societate nou infiintata care beneficiaza de sustinerea financiara, tehnica si profesionala din partea unei societati aflata in insolventa cu administrator judiciar
Cum credeti ca va putea executa contractul aceasta societate nou infiintata care nu are cifra de afaceri, personal si utilajele necesare pe care declara ca le va pune la dispozitie o societate aflata in insolventa. Societatea aflata in insolventa va putea disponibiliza resursele banesti, precum si celelalte resurse gestionate prin administrator judiciar?

Alte discuții în legătură

Tert sustinator sau asociat? Katri Katri Buna ziua, In situatia in care am o firma nou infiintata (implicit fara cifra de afaceri, fara experienta similare, fara resurse umane si tehnice suficiente), ... (vezi toată discuția)
Sustinere financiara si tehnica ibitza78 ibitza78 Doresc sa particip la o licitatie, dar pentru asta am nevoie de sustinere financiara - pentru cifra de afaceri si de sustinere tehnica - pentru experienta ... (vezi toată discuția)
Sustinator tert -imm teodor82 teodor82 Buna ziua. Pentru a indeplini criteriile de calificare cu privire la capacitatea economica si financiara (media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani), o ... (vezi toată discuția)