avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incadrare corecta procedura de atribuire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incadrare corecta procedura de atribuire

Reprezint o autoritate contractanta . Unitatea are un proiect de lucrari in valoare de 600.000 lei . Am primit anul acesta 25.000 lei .Ce pot sa fac cu ei intr-un proiect asa de mare ?
M-am gandit sa achizitionez o parte din termopane , dar care ar fi procedura de atribuire , daca e atribuire directa nu se considera ca fractionez proiectul ?
sau trebuie sa ma incadrez la cerere de oferta asa cum se incadreaza tot proiectul .
Am inteles ca nu pot sa pun pe SEAP tot proiectul daca nu am finantarea .
Ce pot sa fac sa fie legal ?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 20:59, 30 August 2009
RARY a scris:

Reprezint o autoritate contractanta . Unitatea are un proiect de lucrari in valoare de 600.000 lei . Am primit anul acesta 25.000 lei .Ce pot sa fac cu ei intr-un proiect asa de mare ?
M-am gandit sa achizitionez o parte din termopane , dar care ar fi procedura de atribuire , daca e atribuire directa nu se considera ca fractionez proiectul ?
sau trebuie sa ma incadrez la cerere de oferta asa cum se incadreaza tot proiectul .
Am inteles ca nu pot sa pun pe SEAP tot proiectul daca nu am finantarea .
Ce pot sa fac sa fie legal ?
De fapt, "reprezinti" un potential contractant! Ai primit 25.000 lei,de unde?, si nu stii ce sa faci!? Multe intrebari, unde sa "investesti" ...DIICOT este pe faza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie cnsc melcsy melcsy am depus o contestatie impotrica unei rezultat de pocedura de achizitii, si mi s-a fost comunicata ca sa transmit obiectul contestatiei, respectiv solicitarile ... (vezi toată discuția)
Lamurire privitor prevederile art. 19/legea 98 nelu1968 nelu1968 As dori un raspuns referitor la interpretarea prevederilor art. 19 din legea 98. mai pe scurt ... pe parcursul anului 2016 am achizitionat direct din SEAP o ... (vezi toată discuția)
Achizitie publica prin atribuire directa danielbox4 danielbox4 Conform OUG 34/2006 art 19 arata ca Autoritatea contractantă (AC) achiziţionează direct produse, servicii sau lucrări, in cazul in care valoare nu ... (vezi toată discuția)