avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipat

Buna ziua,

Se aude tot mai staruitor ca Legea noua de reducere a penalizarii la pensionarea anticipata (daca nu na insel 142/2016), ar avea termen de valabilitate pana in ianuarie 2017, dupa care se revine la vechea varianta cu penalizarile uriase.

Este adevarat ?

Multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:46, 15 Noiembrie 2016
Nu cred in asa ceva.
Nu cred doar in vorbe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie CameliaGh CameliaGh Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti toate variantele de pensionare. Doresc sa ma pensionez cat se poate de repede. Femeie, 21.11.1960 Vechime 36 ani 10 luni, ... (vezi toată discuția)
Pensionare conform legii 142/2016 Danaioana Danaioana Salariata intr-o institutie bugetara, indeplineste varsta standard de pensionare si stagiu minim de cotizare pentru pensie limita de varsta, in luna noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala cf. legii 142/2016 sibinica sibinica Buna ziua, sunt pensionata anticipat in baza legii 263/2016 cu 47 luni de anticipare cu penalizare de 75% pe luna. In baza legii 142/2016 s-a redus cuantumul ... (vezi toată discuția)