avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inadverdenta intre D 112 si viramentele catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inadverdenta intre D 112 si viramentele catre Trezorerie la impozit

Buna ziua, dintr-o regretabila eroare, de care mi-am dat seama de curand, in D 112, la impozit, am declarat mai mult decat am platit la trezorerie, desi corect este cum am platit. Am observat, dealtfel, ca greseala s-a intamplat odata cu declaratia lunii mai anul curent, cand salariul s-a majorat la 1250 lei, mai precis din cauza deducerii personale, pe care am lasat-o 250 lei in formula de calcul din statul de plata, in loc de 300 lei. Bineinteles urmatoarea declaratie o voi depune corect, dar ce pot face mai departe la ANAF??? Nu stiu care este procedura de rectificare. Multumesc oricui ma poate ajuta cu un sfat!

Alte discuții în legătură

112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Rectificare fisa fiscala adita74 adita74 Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)