avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... care ar fi obiectul actiunii de a obliga functionarul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

care ar fi obiectul actiunii de a obliga functionarul public?

Observ ca se poate prin executor sa obligi functionarul public sa-si faca datoria

[ link extern ]

Care ar fi obiectul actiunii? Obligatia de a face? Obligatia de a da? Altceva? In fapt e vorba de comunicarea inregistrarii audio de sedinta care mi s-a refuzat repetat deci colocvial si a face si a da...

Alte discuții în legătură

Grupa 1 de munca la cfr sa - infrastrctura shoni17 shoni17 Inteleg ca problema recunoasterii grupei 1 de munca la CFR infrastructura, anterior datei de o1.o4.2001 pentru reducerea varstei de pensionare, la personalul ... (vezi toată discuția)
Legislatie pentru cererea de eliberarea inregistrarii audio-video de sedinta eusaisapte eusaisapte Am nevoie sa obtin la cerere copie electronica dupa inregistrarea audio video a sedintei de judecata. 1. Am identificat o postare gresita indicand art. 164 ... (vezi toată discuția)
Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? ... Teodoraa12 Teodoraa12 Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? Presedintele blocului în care locuiesc a descis să amplaseze o cameră de luat vederi ... (vezi toată discuția)