avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen judecata

Buna ziua,daca o parte in proces civil este spitalizata la data termenului de judecata poate cere un nou termen.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SAUNDU , utilizator 18:52, 18 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns,dar a aparut o problema care nu stiu sa o gestionez si as dorii sa o expun.nIn acest proces civil pe care il am cu propietarii apartamentului sau depus 2 declaratii a unor persoane pe care nu le cunosc si care fac anumite aprecieri vis-avis de speta fara a fi martori sau parti in dosar.Aceste declaratii le-am gasit azi atasate la dosar si am ramas surprins ca continutul lor sint o expunere a unei parti(banuiesc in urma unor discutii cu propietarii si fiul acestuia), si as dori sa pot actiona legal pentru indepartarea acestor declaratii din dosar.nRugamintea mea este daca ma puteti ajuta sa inteleg si sa actionez in consecinta,ca pe 15 dec.am termen si pina atunci sa pot actiona ca poate dna.presedinta va lua de bune aceste declaratii care pot influenta decizia finala mai ales ca pe 15 va fi proba cu martorii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori mincinosi in proces civil SAUNDU SAUNDU Buna ziua,a aparut o problema care nu stiu sa o gestionez si as dorii sa o expun.Intr-un proces civil pe care il am cu propietarii apartamentului au fost ... (vezi toată discuția)
Pretentii cheltuieli spitalizare dupa 3 ani si "intampinare"! cyan cyan spitalul in care a fost internat fratele meu in urma unui accident produs acum 3 ani a introdus plangere in instanta pentru recuperarea cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Efectele medierii asupra derularii procesului ContSters277797 ContSters277797 Am initiat o premediere inaintea intentarii unui proces. La propunerea partii adverse, am acceptat o noua intalnire in vederea medierii. Este corecta decizia ... (vezi toată discuția)