avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Formular 088 venituri asociati
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Formular 088 venituri asociati

Buna ziua am o intrebare legata de completarea formularului 088. La punctul 8 sunt intrebat care sunt veniturile brute realizate de asociati/administratori. Eu am avut venituri provenite din vanzarea unei proprietati in urma cu 4 ani, acelea fiind singurele, venitul fiind neimpozabil il trec ca venit, sau bifez casuta "fara venituri". Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri google adsense persoana fizica neautorizata jaycriss jaycriss Buna ziua, Ma ocup cu fotografie de produs. Fotografiile mele sunt prezente pe o agentie din strainatate, deci de acolo primesc banii. Anual, am depus ... (vezi toată discuția)
Formular 010 Praipan Praipan Buna ziua! Stie cineva cum se completeaza formularul 010 pt ONG-uri. Am intrebat deja 3 contabili si nu m-a lamurit nimeni... Multrumesc PS: Puteti oferi ... (vezi toată discuția)
Pf sau pfa pot emite facturi ? tydor tydor Buna ziua...O persoana fizica poate emite factura si chitante altor persoane fizice sau juridice ? Aceasi intrebare v-as ruga pentru o PFA (daca exista ... (vezi toată discuția)