avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pasi de urmat pentru dizolvare si lichidare simultana ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pasi de urmat pentru dizolvare si lichidare simultana fara numire de lichidator

Buna ziua , am urmatoarea situatie , am un srl , micro , nu a realizat nici un fel de venituri de la inceputul activitatii , s-a publicat in MO din 10 oct.2016 , Hotararea Adunarii Generale cu privire la Dizolvarea si lichidarea simultana , fara lichidator si as dori sa aflu ORDINEA pasilor pe care-i am de urmat :
- Formularul 100 , pentru impozitul pe venit ( in mod normal l-am depus trimestrial )
- Formularul 010 pentru scoatere din evidenta ca platitor de impozit pe venit
- Situatii finanaciare anuale la data de ....???
- Situatii financiare anuale de LICHIDARE la data de ... ???
- Cum depun situatiile financiare la data ... la ANAF? cu CD si suport hartie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Plafon de trecere de la impozit pe profit trimestrial la lunar dutescu maria dutescu maria Buna ziua am un srl infiintat in oct. 2012 care s-a declarat platitor de impozit pe profit trimestrial. Are CA. in oct.2012 de 108 105lei plus in nov 2012 50 ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate srl imre imre Buna ziua, As dori sa aflu detalii cu privire la demersurile necesare in vederea reinceperii activitatii unei societati (SRL) momentan fara activitate. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)