avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii CAS PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii CAS PFA

Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu plata contributiei CAS ptr PFA. Pe 2016 am realizat un singur contract de prestari servicii de formare in valoare de 1600 lei. Cat va trebui sa platesc contributia de CAS 10,5% sau 26,3%? De la ANAF mi s-a spus ca trebuie sa platesc si cota angajatorului, neavand alti salariati, adica 26,3%. Si la ce baza de calcul ma raportez pentru a afla cat am de platit ptr CAS?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Contributie cas 2016 mostwantu mostwantu Conform optiunii fiecarui contribuabil (PFA in cazul meu), incepand cu anul 2016, cota de contributie la Asigurarile sociale (CAS) este de 10,5% sau 26,3% ... (vezi toată discuția)
Plafon pensii pfa Silvana Dobos Silvana Dobos Buna ziua, Am o intrebare mai specifica, puteti sa ma informati daca in 2016 un PFA care era in acelasi timp si angajat era obligatoriu inclus la cota de ... (vezi toată discuția)