Detin un teren cu locuinta de vacanta la sat in zona montana si matusa mea a intrat pe teren ea neavand drept de mostenire acolo si mi-a taiat 4 salcami si 2 pruni,este invarsta de 84 de ani.nu stie carte mi-a mai adunat de pe teren aproximativ 2000 kg fructe pentru fructe,in ambele cazuri am facut reclamatie la politie.Ce masuri se iau in cazurile acestea,eu locuiesc la oras,casa si terenurile le-am mostenit de drept in urma decesului tatalui meu.
Daca s-a dezbatut succesiunea, se numeste ca sunteti deja proprietar pe cota mostenita. Daca nu s-a dezbatut succesiunea, se numeste ca sunteti succesibil. Probabil ca si matusa dvs se considera succesibil, poate are un legat si apare cu el. Trebuie clarificata chestiunea.
S-a dezbatut succesiunea sau nu? Aveti Certificat de mostenitor sau nu?
am titlul de proprietate pe padure scos duplicat de la oficiul judetean de cadastru,mai am un titlu care sa mi sa eliberat dar figureaza in registrele primariei ca fiind vandut pe baza de proces verbal sau chitanta pe suprafata de un ha teren agricol si pe restul de terenuri urmeaza sa se elibereze titlu de proprietate.respectiv unul pe numele tatalui meu de 0,54 ha si altul pe 0.92 ha terenuri in comun pentru tatal meu si trei surori,matusa in cauza nefigurand in registrul agricol ca avand drept comun de mostenire cu fratii eiVa multumesc oricum ca ma ajutati sa inteleg ce e cu terenurile