avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere vehicul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere vehicul

buna ziua, acum 5 ani am fost la primarie sa radiez un vehicul, mi s-a zis ca trebuie sa platesc impozitul si sa ma duc la politie sa o radiez. Nu am fost la politie deoarece nu am avut timp sa ajung si nu m-am putut duce fara buletinul talului meu, el fiind posesorul masinii. Acum dupa 5 ani cei de la primarie mi-au trimis notificare de plata pentru acesti 5 ani. intrebarea mea este in acesti 5 ani de ce au taiat de la impozit vehiculul. sau de ce nu mi l-a bagat in anul urmator . ii pot da in judecata? ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: vali_stefan , utilizator 08:59, 17 Noiembrie 2016
Daca autovehiculul a fost in posesia dvs in ultimii 5 ani nu puteti sa faceti nimic, trebuie sa platiti impozitul. Singura solutie ar fi daca acesta a fost instrainat sau predat la un centru de colectare fier vechi. Faptul ca nu a fost radiat de la politie nu are relevanta din punct de vedere fiscal, se poate depune o declaratie de catre proprietar ca mijlocul de transport nu mai exista fizic (vezi HG 1/06.01.2016- normele de aplicare CF, sectiunea 4, pct.126, al (2))
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2016
vali_stefan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina fier vechi - cumpar rable Floriann P Floriann P In 2019 am avut o masina ( rabla) pe care am dat-o la cei cu anunturi \'cumparam rable-radiere pe loc \' , am sunat la ei , au venit , au luat masina , i-am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara in urma cu cativa ani am fost proprietarul unui autoturism Dacia 1410,pe care am vandut-o unui unchi,(nu am facut actele de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radierea auto cu contract de vinzare-cumparare Ovidiu-Ciprian Ovidiu-Ciprian Buna Ziua. Am si eu o intrebare,in legatura cu masina pe care inca o detin . Masina e inscrisa inca in circulatie dar eu o dezmembrez.,dupa care sa merg sa o ... (vezi toată discuția)