avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hartuire copil de catre vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hartuire copil de catre vecin

As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin casa nu tipa nu are frati .vecinul dedesupt ma hartuieste de 1 luna. De cand s a mutat in bloc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:59, 17 Noiembrie 2016
Procurati-va covoare si asezati-le in casa peste parchet, gresie, dusumea.... Va fi mai sanatos si bine atat pentru copil cat si pentru vecin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda Saleh Saleh As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin ... (vezi toată discuția)
Cearta cu vecinii din cauza jocului copilului Eveliner Eveliner Am un copil de 1 an si 6 luni.M-am mutat de 3 luni la bloc si vecina de sub noi se tot plange ca nu isi poate invata nepoata care nu are domiciliul aici.Imi ... (vezi toată discuția)
Zgomot in bloc arianaferseta arianaferseta M-am mutat in vara acestui an intr-un alt cartier al orasului Cluj Napoca. Am 2 copii de varste apropiate aprox 5-6 ani. Nu am probleme cu vecina de sub mine, ... (vezi toată discuția)