avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda

As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin casa nu tipa nu are frati .vecinul dedesupt ma hartuieste de 1 luna. De cand s a mutat in bloc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:14, 18 Noiembrie 2016
Viata la bloc nu este intotdeauna pe cat de linistita si de roz ne dorim
Locatarii au diferite varste,diferite afectiuni,activitati personale si profesionale,,unii mai au si sensibilitati
Asociatia de proprietari/locatari prin regulamentul de ordine interioara are dreptul sa solicite respectarea programului de liniste in bloc,de regula 13-17,22-07
In situatia in care se confirma ca atat in programul de liniste dar si in afara acestuia se realizeaza zgomote care deranjeaza vecinii,politistul responsabil imobilului unde locuiti,poate aplica amenda in temeiul disp L nr 61/1991
Pentru a indeparta situatiile neplacute,incercati sa introfuceti un strat protector=covor, in zona unde se joaca copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire vecin bloc dummegans dummegans Buna, am o intrebare legata de masurile legale pe care le pot lua in urmatoarea situatie: locuiesc singura in chirie intr-un bloc la etajul trei. Sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuire copil de catre vecin Saleh Saleh As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat de copil vicpalag vicpalag Buna ziua! In ultimul timp avem o neintelegere care devine apasatoare cu vecinul de sub noi. Avem o fetita frumusica de 2 ani si 6 luni, pe cat de frumusica ... (vezi toată discuția)