Buna ziua. Am fost mandatar intr-un dosar iar la una dintre sedinte partea adversa m-a injurat si mi-a adresat cuvinte foarte urate chiar in fata instantei. Desi am rugat instanta sa consemneze sau sa ia atitudine aceasta nici nu a consemnat dar nici atitudine nu a luat. Intr-un cuvant nu a facut nimic. Acum am facut un dosar de daune morale si prin cerere am cerut instantei respective sa imi elibereze o copie audio a sedintei in care am fost jignita. Grefiera de sedinta mi-a adus la cunsotinta ca doamna judecator se va pronunta pe cerere la urmatorul termen de judecata , termen care este dupa termenul meu in care trebuie sa aduc aceasta proba.
Am facut cerere si in dosarul respectiv in care am fost jignita , cerere care mi-a fost respinsa. Intrebare : neavand legatura cu cauza dosarului respectiv de ce judecatoarea mi-a transmis ca se va pronunta in legatura cu cererea la termenul de judecata? este normala aceasta procedura? Va multumesc.
Inregistrare audio
caradis
Buna ziua. Am si eu o intrebare va rog . In calitate de mandatar am participat la un proces, iar la una din sedinte am fost grav insultata in fata judecatoarei ... (vezi toată discuția)