avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie inregistrare audio
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie inregistrare audio

Buna ziua. Am fost mandatar intr-un dosar iar la una dintre sedinte partea adversa m-a injurat si mi-a adresat cuvinte foarte urate chiar in fata instantei. Desi am rugat instanta sa consemneze sau sa ia atitudine aceasta nici nu a consemnat dar nici atitudine nu a luat. Intr-un cuvant nu a facut nimic. Acum am facut un dosar de daune morale si prin cerere am cerut instantei respective sa imi elibereze o copie audio a sedintei in care am fost jignita. Grefiera de sedinta mi-a adus la cunsotinta ca doamna judecator se va pronunta pe cerere la urmatorul termen de judecata , termen care este dupa termenul meu in care trebuie sa aduc aceasta proba.
Am facut cerere si in dosarul respectiv in care am fost jignita , cerere care mi-a fost respinsa. Intrebare : neavand legatura cu cauza dosarului respectiv de ce judecatoarea mi-a transmis ca se va pronunta in legatura cu cererea la termenul de judecata? este normala aceasta procedura? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio caradis caradis Buna ziua. Am si eu o intrebare va rog . In calitate de mandatar am participat la un proces, iar la una din sedinte am fost grav insultata in fata judecatoarei ... (vezi toată discuția)
Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)