Am constatat contradicții majore între declarațiile mele și ceea ce a fost consemnat în încheierea de ședință, ca urmare am făcut cerere de îndreptare. Ce șanse sunt în lipsa înregistrării audio-video?
Buna seara, am urmatoarea problema si m-ar ajuta mult sa aflu opiniile dvs. in legatura cu aceasta.
Am constatat contradictii majore intre declaratiile mele si ceea ce a fost consemnat in incheierea de sedinta si ca urmare am facut cerere de indreptare. In dosar a aparut o nota din partea grefierului prin care se comunica faptul ca din cauza unor fluctuatii a energiei electrice, sedinta nu a fost inregistrata audio video. La termenul urmator judecatorul mi-a spus ca din moment ce nu exista inregistrarea sedintei, lucrurile raman asa cum a fost consemnate in incheiere.
Observatiile mele:
- sedinta cu pricina avea programat un interogatoriu si acesta a avut loc, imi vine greu sa cred ca acea inregistrare nu exista totusi
- intr-o atare situatie problema se pune la modul - cuvantul meu contra cuvantului judecatorului si decizia este imediata: valabil este cuvantul judecatorului ?
O precizare, m-am prezentat fara a fi insotit de avocat in fata instantei, Cu siguranta voi contacta pe cineva zilele urmatoare deoarece lucrurile par sa o fi luat razna intr-o mare masura, Socotesc insa eventualele dvs. opinii ce vor fi exprimate foarte importante. Cu multumiri, M.
Puteti solicita judecatorului si verificarea consemnarilor grefierului din caietul grefierului de sedinta.Nu este o conspiratie impotriva dvs astfel de defectiuni se intampla .Discutati cu un av ce variante aveti.
Multumesc pentru acesta prima opinie, poate ar trebui sa detaliez putin in ce constau contradictiile. Dupa mine, nu sunt niste chichite cele care ma ingrijoreaza, ci sunt lucruri care, cred ca veti fi de acord, pot conta cu adevarat in viitorele decizii ce se vor lua de catre instanta.
Prima contractie: m-am opus unei cereri facute de reclamanta - consemnat apare ca sunt de acord cu aceasta cerere si ca cererea reclamantei se bazeaza pe o sustinerea de-a mea. Aceasta pretinsa sustinere a mea nu exista ( nu am formutat-o nici in sedinta si nici anterior acestei sedinte niciodata nici in scris nici verbal)
A doua: in interogatoriu este consemnata o referire la un raport de expertiza care nu exista ( nu a fost facut niciodata asa ceva, e vorba de o evaluare a unei valori imobiliare) si la faptul ca eu sunt nemultumit de valoarea rezultata din acel raport, considerand-o in acest moment mult sub nivelul valorii de circulatie al imobilului.
A treia: este consemnata prezenta unui alt avocat ca reprezentant al reclamantei, altul decat cel care a participat in realitate la sedinta. Daca ar fi doar o greseala in privinta numelui, ar fi scuzabil si n-as mai fi pomenit-o si pe asta, dar nu e asa, perceptia defectuoasa este mai grava - e consemnat numele unui un alt avocat ca substituind pe avocatul recalamantei.
Este prima data cand sunt in fata instantei si imi pun intrebarea, particip oare la o comedie sinistra?
Faceti in scris un document pe care il denumiti note de sedinta
Sau cum doriti dvs in care precizati toate aceste aspecte solicitati mentionarea in incheierea de sedinta a solicitarilor dvs etc.Daca aveati avocat in mod normal toate aceste probleme erau preluate de av care cauta masuri de remediere.Neavand av angajat preluati tot stresul referitor la cauza dvs.Partile implicate in procese si neasistate de av au tendinta sa ramana , fixate""pe anumite probleme care pot sa apara intr-un proces.Important este sa aveti o vedere de ansamblu si sa mergeti mai departe ajutand judecatorul sa inteleaga ce doriti administrand probe etc