avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inregistrare audio
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inregistrare audio

Buna ziua. Am si eu o intrebare va rog . In calitate de mandatar am participat la un proces, iar la una din sedinte am fost grav insultata in fata judecatoarei de catre partea adversa . Desi am rugat sa se ia atitudine si sa se consemneze , judecatoarea nu a facut nimic . Am cerut in sedinta urmatoare in numele paratilor inregistrare audio care mi-a fost respinsa . Daca fac un proces de daune , instanta respectiva la cererea mea poate cerere inregistrarea ? Mie personal stiu ca nu mi-o va da ! Avocatul parti adverse este fostul presedinte al judecatoriei respective .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: caradis , utilizator 00:22, 17 Februarie 2017
La proces nu se lauda partea adversa.
Se lovește atât de tare încât sa rămână fără aer persoana.

E normal sa fie asa...

Daca vreți amiabil mergeți la mediator.
multumesc de raspuns . numai ca ma interesa daca o alta instanta ,ca urmare a deschiderii unui proces de daune , la cererea mea , poate dispune obtinerea acestei probe , eu neputand din calitatea de mandatar sa o cer. am cerut-o in numele celui reprezentat de mine si mi-a fost respinsa cererea . va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie inregistrare audio caradis caradis Buna ziua. Am fost mandatar intr-un dosar iar la una dintre sedinte partea adversa m-a injurat si mi-a adresat cuvinte foarte urate chiar in fata instantei. ... (vezi toată discuția)
"jignire" avocat in instanta, consecinte?? anniela anniela Buna dimineata...si ajutor!!! Intr-o banala cauza civila in care m-am reprezentat singura ( si am si castigat), avocatul partii adverse a cerut la un moment ... (vezi toată discuția)
Proba dosar caradis caradis Buna ziua. Am un proces de daune morale pentru insulta. Am fost insultata in fata judecatorului intr-un alt proces. Acesta nu a consemnat desi i-am cerut acest ... (vezi toată discuția)