avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta sau bon fiscal pentru prestari servicii de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta sau bon fiscal pentru prestari servicii de cazare ?

Buna ziua .
Detin un Hostel in Iasi , urmeaza sa ii dam drumul de la data de 1 Decembrie . Intrebarea mea este : trebuie neaparat sa achizitionam o casa de marcat sau este suficient un soft online/offline prin care sa eliberam doar chitanta pentru persoane fizice si chitanta + factura pentru persoane juridice ?

conform legii , Cf OUG 28/1999 , sunt exceptate de la eliberarea de bonuri fiscale catre persoane fizice : litera m) :
"vânzarea pachetelor de servicii turistice sau de componente ale acestora de către agenţiile de turism, definite potrivit legii; "

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2016
DragosIasi, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura sau bon fiscal? MihaiEmil2 MihaiEmil2 Sunt ghid turistic si mi-am infiintat un PFA cu cod caen 7990. Cum trebuie sa procedez cu clientii persoane fizice? Este nevoie de bon fiscal sau e suficienta ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)
Obligativitate bon fiscal g_adry g_adry Este obligatoriu ca o firma ce comercializeaza si instaleaza sisteme de energie regenerabila (sisteme solare apa calda si electricitate) este obligata sa ofere ... (vezi toată discuția)