avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperari credite
Discuție deschisă în Executare silită

recuperari credite

buna ziua . ma numesc Marina , sotul meu a achiziutionat un tel cu abonament la oringe . la data de 28 aprilie a decedat , eu am plecat in strainatate iar dupa 6 luni am primit o factura pt plata a 200 ron . m-am adresat unui oficiu oringe unde am prezentat certificatul de deces al sotului si au inchis contractul eu acel tel nu l-am vazut , probabil cineva la inmormantare l-a furat si s-a folosit de el . acum primesc avize de plata de la o banca de recuperari de credite. imi cer 570 lei sau ma ameninta ca imi fac executare silita . as dori sa stiu cum sa procedez. mentionez ca si in prezent sant tot in strainatate .

Alte discuții în legătură

Vodafone AGheV AGheV Bună ziua!Anul trecut sotul a fost plecat timp de 2 luni in Congo,unde a folosit abonamentul Vodafone!In tot acest timp a vorbit la telefon dar mereu cand ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament - un credit nou mriulian mriulian Salutare, Ma numesc Iulian Virgil si ca orice tanar ce face 18 ani m-am gandit sa imi fac un abonament la vodafone. Am platit taxe peste taxe, valoare ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)