avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata abonament - un credit nou
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata abonament - un credit nou

Salutare,
Ma numesc Iulian Virgil si ca orice tanar ce face 18 ani m-am gandit sa imi fac un abonament la vodafone. Am platit taxe peste taxe, valoare telefonul era infima 100-150 lei, insa eu am vrut abonament si am dat 500 lei asigurari. Dupa 3 luni cat timp abonamentul si costul imi erau dedusi din aceasta asigurare mi-am dat seama ca nu imi pot permite sa il platesc si am renuntat la el. Abonamentul mi-a fost inchis iar taxa de inchidere a abonamentului a ajuns la 2200 lei. Asta a fost prin luna aprilie 2014.
Deoarece vara viitoare vreau sa fac ceva constructiv, vreau sa beneficiez de programul WORK AND TRAVEL. Ca sa pot participa este nevoie de destui bani, iar eu nu ii detin, de aceea as dori sa ii iau de la BRD prin creditul special oferit de ei. Acesti bani se presupune ca ar trebui sa ii primesc de la BRD ( adica sa fac creditul etc) in luna martie/aprilie a anului viitor -2015.
Nu imi fac probleme ca nu am sa ii castig banii sa ii dau inapoi deoarece sunt o persoana foarte muncitoare.
De asemenea ce imi recomandati legat de abonament? Ma gandeam sa ii contactez si daca se poate negocia sa platesc cate 40-50 lei pe luna (atat mi-as permite) ca sa nu am mai tarziu probleme.. sunt inca tanar si acest abonament oarecum ma incurca in viitorul meu.
Voi avea oare probleme in obtinerea acestui credit special pentru studenti?
Ultima modificare: Duminică, 30 Noiembrie 2014
mriulian, utilizator
Cel mai recent răspuns: mriulian , utilizator 18:10, 2 Decembrie 2014
Pe cererea de credit exista niste intrebari tip:

1) Am/Nu am datorii exigibile si neonorate
2) Am/Nu am litigii cu tertii care imi pot afecta in prezent sau in viitor

In cazul in care nu veti mentiona datorie de 2200 RON (in care probabil s-a inceput deja procedura de executare silita impotriva dvs), veti face fals in declaratie care se pedepeste confirm prevederile din Codul Penal!

In cazul in care veti mentiona datorie de 2200 RON pe cererea de credit, banca sigur va refuza acordarea creditului.

Creditul ”Work & Travel” de la BRD se poate obtine cu ajutorul parinitilor, dar sa fim serios, oricum este un credit simplu de nevoi personale.

PS: Daca nu puteti plati un abonament de la un operator cum poate sa aiba banca incredere in dvs de a plati un credit (indiferent daca veti obtine venituri mai mare in strainatata, care in caz de neplata creditului banca nici nu poate pune proprire).
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2014
Stefan021, utilizator
Din pacate unele alegeri nu sunt facute corect! Acest abonament este trist, o alegere proasta in viata mea. Recomandati in mod sigur inceperea efectuarii plati lui. Am sa incerc sa platesc, poate situatia mea la vodafone va deveni mai fericita.In 1-2 ani voi avea achitata datoria. Poate voi avea noroc si voi primi si creditul.

Multumesc pentru timpul acordat, o seara placuta in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Credit banca - persoana terta responsabila in cazul neachitarii creditului. csongi12xme csongi12xme Buna ziua, Am o cunostiinta, fosta colega, care urmeaza sa plece prin programul Work & Travel in America, insa ca sa poate sa ii acorde creditul pentru ... (vezi toată discuția)