avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea caminului conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea caminului conjugal

buna ziua ! am si eu cateva nelamuriri.Sunt casatorit si am impreuna cu sotia o fetita .problema e ca sotia de 2 zile a parasit locuinta lasandu ma impreuna cu copilul mic de 4 luni.nu am putut sa merg la munca din cauza aceasta neavand cu cine sa o las pe fetita.prin mesaje ma ameninta cu divortul si ca imi va lua copilul.mentionez ca nu am scos o afara din casa i-am zis sa se intoarca dar refuza.intrebarea este se poate incadra la parasirea caminului conjugal aceste fapte ?mai ales ca sunt convins ca va mai dura ceva vreme pana se va intoarce! iar in acest caz ce trebuie facut si cui o sa ramana copilul?multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:39, 17 Noiembrie 2016

Situatia este confuza.
E greu de spus cui va da instanta copilul daca ea are o asemenea atitudine...
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
in ce conditii a plecat, de ce , unde ? Are job sau statea acasa cu copilul ?
Daca va ameninta ca va ia copilul, de ce nu vine sa il ia sa puteti merge la munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație Claudiu Mușat Claudiu Mușat Sunt căsătorit de 12 ani cu soția mea , având împreună o fetiță de 5 ani. Soția mea pe fondul unor probleme de natură psihologică ( zic eu, ca să ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri ionionut_preda ionionut_preda Buna ziua! Ma numesc, Ionuț Preda sunt din Piteşti, căsătorit din 2016. Din căsătorie nu sun copii, însă sotia mai are o fetiţă de 18 ani in ... (vezi toată discuția)